Catalog Avon
Catalog Avon Comanda Avon Comenzi & Livrari Reprezentant Avon

HOME | PARTENERI | ARTICOLE | HARTA SITE | CONTACT
 

Avon Cosmetics

 
Cosmetice Avon.ro
Parfumuri
Machiaj
 
 

Incepand din 2002, AvonCosmetics este liderul pietei de cosmetice din Romania. In prezent, 8 din 10 femei cu varsta cuprinsa intre 15 si 59 de ani sunt cliente Avoncosmetics.

Avon Cosmetics Romania a fost infiintata in 1997. Compania avea initial sase zone de livrare care acopereau Bucurestiul. In 2003 produsele Avon erau deja distribuite in intreaga tara, prin 67 de zone de livrare. In prezent compania are 96 de zone de livrare la nivelul intregii tari, si aproximativ 100.000 de reprezentanti de vanzari.

Acum 10 ani, Brosura Avon avea 32 de pagini, 67 de produse si aparea o data la 6 luni. In 2007, Brosura Avon avea peste 150 de pagini, 600 de produse si era tiparita o data la 3 saptamani, in peste 800.000 de exemplare.

In 2004, Avon Cosmetics a inceput lucrarile pentru constructia unui nou centru de distributie in Bucuresti, la Chiajna. Centrul inaugurat in 2006 livreaza lunar peste 7 milioane de produse in Romania, Bulgaria, Moldova, Albania si Macedonia. Pentru dezvoltarea lui, Avon Cosmetics a investit 12 milioane de USD, din surse proprii.

AvonCosmetics Romania este filiala nationala a Avon International, liderul pietei de cosmetice din lume. Prezenta in 100 de tari, compania inregistreaza la nivel global o cifra de afaceri de peste 8 miliarde de dolari anual.


Noi, echipa www.Catalog-Avon.ro dorim sa-ti facem accesibila Brosura Avon online, sa-ti oferim informatii cat mai detaliate despre produsele Avon, precum si posibilitatea de a cumpara aceste produse online in cateva clipe, cat mai comod din fotoliu acasa in fata calculatorului sau de oriunde exista un calculator conectat la internet.


In plus, daca doresti sa devii Reprezentant Avon si sa profiti de sansa de a-ti implini visul, noi te putem ajuta. Alatura-te celor 5 milioane de Reprezentanti Avon din intreaga lume care folosesc acest sistem simplu si eficient de a obtine succes pe plan profesional si personal. Viziteaza sectiunea "Castiga bani cu avon" si nu vei regreta aceasta decizie.

 
   
Avon este marca inregistrata a Avon Cosmetics Romania
Copyright © 2011 Catalog Avon

Parteneri: Revista Mireasa | Chirurgie Plastica | Produse Avon
Despre Avon | Beneficii ca Reprezentant Avon | Cum comand?